Selecteer een pagina

Heb jij dat ook, van die dagen die anders lopen dan gepland. Je moet wat vaker tot tien tellen. Je wordt uit je kracht gehaald door kleine tegenslagen. En dan wordt het moeilijker om je te herpakken. Niets lijkt meer goed te komen en dus gaat de dag aan je voorbij. 

Zonde! 

Invloeden van buitenaf nemen zomaar jouw dag af. Dat moet je niet pikken.
Daar kun je verandering in gaan brengen.
Je kunt namelijk meedoen aan het online programma van Mind Art.

Mind Art Basis

Week 1 is de kennismaking met jezelf. Je gaat op zoek wie jij bent en wat voor jou belangrijk is.

 

Week 2 staat in het teken van jouw droomdoel. Hoe groot deze is bepaal je helemaal zelf. En weet dat deze niet per se behaald moet worden. Het gaat om de kriebels en de positiviteit die ontstaat als je er aan denkt.

 

Week 3 draait om waarnemen. Wat zie je gebeuren in een situatie zonder direct een oordeel te hebben. En wat kun je hier dan mee.

 

Week 4 gaat je meenemen in het stukje accepteren en loslaten. Wat is van jou in de situatie en wat kun je dus aanpassen. Maar wat als dit niet van jou is?

Gun jij jezelf deze vier mooie weken? Schrijf je dan in.

 

´The sky is not the limit, your mind is´

Waarom zou je daar aan mee doen, denk je misschien wel.
We zitten allemaal weleens in een periode die niet helemaal vlekkeloos verloopt. Misschien is het bij jou altijd onrustig door de situaties binnen het gezin. Kinderen met een extra zorg kunnen het je weleens knap lastig maken.
Of misschien is het je werk die af en toe wat roet in het eten gooit door bijvoorbeeld onregelmatige werktijden. En dit brengt dan ook weer onrust mee in het gezin. Ik blijf er dan bij dat wij als zorgende vrouwen altijd sterk moeten staan. Wij zijn toch vaak de spil in het gezin. We regelen veel en zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat wil niet zeggen dat je niet een mindere dag mag hebben.

Zeker niet!

Je kunt wel zelf bepalen hoe je dan met zo’n dag omgaat. Jij bent jouw gedachte, of toch niet? In deze online modules daag ik je uit om dichter bij jezelf te komen en te leren hoe je kunstig met die gedachtes om kan gaan. Door middel van het gebruik van spraakopnames en mooie werkbladen zet ik je ‘aan’ om aan de slag te gaan met jezelf. En hierdoor weer krachtiger door het leven zal gaan.
In een besloten Facebook groep is er mogelijkheid tot vragen stellen en zal ik jullie stimuleren met nog wat extra’s.
Dit is overigens niet verplicht. Ik ben altijd te bereiken, ook zonder Facebook.

Na aanmelden krijg je direct toegang tot de eerste module.

Nu dus voor € 10,00
Speciaal voor jou

Jeetje, wat is dit een reis voor mij. Totaal uit mijn comfortzone, mijn kennis in een onlineprogramma gestopt. Een eerste programma in de JICC Academy is een feit.

Is het af? Ja. Is het perfect? Nee. Alles heb ik zelf gebouwd, gekoppeld en bewerkt. Spannend dus nu, omdat ik het idee heb dat het klaar genoeg is om de lucht in te gaan.

Graag wil ik het de eerste ronde draaien met dames die mij al eerder hebben geholpen met het bouwen hieraan. Ik heb 4 maanden geleden jouw input mogen ontvangen. Dit heb ik meegenomen voor het bouwen van dit eerste mooie programma. Naar mijn idee is het van grote waarde om de eerste stappen te kunnen zetten om kunstiger met je gedachtes om te gaan. De prijs zal in eerste instantie komen op € 44,00

Ik bied mijn programma jou uitzonderlijk aan om als eerste te kunnen ervaren wat dit voor je kan betekenen voor een klein prijsje van € 10,00. Deze link blijft 1 week geldig. Dan gaat hij offline.

Na je aanmelding heb je direct toegang tot de eerste module en kun je direct aan de slag. Voor deze speciale voorronde heb ik het zo ingesteld dat je iedere 2 dagen toegang krijgt tot de volgende module en dus heb je binnen 1 week toegang tot de complete basis cursus.

Hiervoor zou ik wel graag na afloop een recensie willen ontvangen die ik op mijn socials mag gebruiken. Mag natuurlijk ook anoniem.

Eventuele feedback zie ik ook graag tegemoet.

Voel je welkom om mee te doen.

Groet van mij.

Jessica Wiekeraad