De kunst van je gedachte leren kennen.

Heb jij dat ook, van die dagen die anders lopen dan gepland? Je moet wat vaker tot tien tellen. Je wordt uit je kracht gehaald door kleine tegenslagen. En dan wordt het moeilijker om je te herpakken. Niets lijkt meer goed te komen en dus gaat de dag aan je voorbij.

Zonde! 

Invloeden van buitenaf nemen zomaar jouw dag af. Dat moet je niet pikken.
Daar kun je verandering in gaan brengen.
Je kunt namelijk meedoen aan het online programma van Mind Art.

It doesn’t get easier, you just getting stronger.

Waarom zou je daar aan mee doen, denk je misschien wel.
We zitten allemaal weleens in een periode die niet helemaal vlekkeloos verloopt. Misschien is het bij jou altijd onrustig door de situaties binnen het gezin. Kinderen met een extra zorg kunnen het je weleens knap lastig maken.
Of misschien is het je werk die af en toe wat roet in het eten gooit door bijvoorbeeld onregelmatige werktijden. En dit brengt dan ook weer onrust mee in het gezin. Ik blijf er dan bij dat wij als zorgende vrouwen altijd sterk moeten staan. Wij zijn toch vaak de spil in het gezin. We regelen veel en zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat wil niet zeggen dat je niet een mindere dag mag hebben.

Zeker niet!

Je kunt wel zelf bepalen hoe dan met zo’n dag omgaat. Jij bent jouw gedachte. In deze online modules daag ik je uit om dichter bij jezelf te komen en te leren hoe je kunstig met die gedachtes om kan gaan. Door middel van het gebruik van spraakopnames en mooie werkbladen zet ik je ‘aan’ om aan de slag te gaan met jezelf. En hierdoor weer krachtiger door het leven zal gaan.

In een besloten Facebook groep is er mogelijkheid tot vragen stellen en zal ik jullie stimuleren met nog wat extra’s. Er is interactie en je kunt hier je ervaringen delen.
Dit is overigens niet verplicht. Ik ben altijd te bereiken, ook zonder Facebook.

Na aanschaf van de cursus is de eerste les direct beschikbaar. De volgende les komt na 1 week vrij. Dit gedurende 4 weken.

We bundelen onze ideeën en delen onze ontwikkelingen in de besloten Facebookgoep. Hierdoor ontstaat er een nog mooier resultaat.

Je kunt de lessen ook op je eigen tempo maken. En je hebt altijd toegang tot de lessen met je eigen inlogcode.

 

Zo ziet het programma eruit.

 

Week 1 is de kennismaking met jezelf. Je gaat op zoek wie jij bent en wat voor jou belangrijk is.

 

Week 2 staat in het teken van jouw droomdoel. Hoe groot deze is bepaal je helemaal zelf. En weet dat deze niet per se behaald moet worden. Het gaat om de kriebels en de positiviteit die ontstaat als je er aan denkt.

 

Week 3 draait om waarnemen. Wat zie je gebeuren in een situatie zonder direct een oordeel te hebben. En wat kun je hier dan mee.

 

Week 4 gaat je meenemen in het stukje accepteren en loslaten. Wat is van jou in de situatie en wat kun je dus aanpassen. Maar wat als dit niet van jou is?

 

 

 

Gun jij jezelf deze vier mooie weken? Schrijf je dan in.

Wat kun je verwachten na deze 4 weken?

Dat je bewuster gaat leven is de hoofdlijn van alles, maar wat houdt dit in?

*Je legt volledige focus op wat je doet.

*Je zorgt goed voor je lichaam en mind.

*Je weet wanneer je pauze moet nemen en tot  rust moet komen.

*Je neemt al je gedachtes niet zo serieus.

*Je wordt weer nieuwsgierig.

*Je gaat beter om met emoties. Je ontwijkt ze niet.

*Je ziet dagelijkse taken als aandachtige momenten.

Kortom, als jij dit aangaat sta je meer in je kracht. Ben je bewuster van je keuzes en laat je je niet zo snel meer van je stuk brengen. Dit zal ook als resultaat hebben dat je dit uitstraalt naar je omgeving en jij hun (je gezin, partner, vriendin, …) meeneemt op jouw flow.

Speciaal kadootje!!

Een 1 op 1 Coaching van mij doe ik er gratis en voor niets bij. We bespreken dan jouw stappen die je al hebt gemaakt en kunnen we nog wat uitstippelen in de juiste richting. Deze ontmoeting vindt plaats op Zoom.

Waarom 1 op 1? Ik heb dan meer tijd om alleen met jou aan de slag te gaan. Kan ik me nog beter intunen op jouw struggles en bespreken we uiteraard al je successen van de afgelopen tijd.

 

€ 97,00 voor 4 mooie weken
Inclusief 1 op 1 coaching van mij als extra kadootje

Een mooie recensie;

Een duidelijke cursus om bij de basis te beginnen. De cursus liet mij een bewustwordingsmomentje ervaren hoe sta ik in het leven. Hoe je de oefeningen doet, opschrijven in een boekje, online op je telefoon of gewoon zoals ik in mijn hoofd maakt niet.
Het momentje voor jezelf is al heel fijn.
Kortom een cursus om aan te raden.

                                                                                                    nov 2020

 

Wat zeiden anderen van Mind Art Basis;

* Fijn om echt weer in contact te komen met mezelf.
* Module 4 was nog best lastig, daar kreeg ik de spiegel voorgehouden en werd ik uitgedaagd. Zo tof om daarna dan het resultaat te zien. Echt ‘Happy wife, happy life’.
* Superfijne cursus en nog fijner dat je hem bijvoorbeeld over een tijdje er nog een keer bij kunt pakken.