Lezen in de vakantie? Echt niet!

Lezen in de vakantie? Echt niet!

Dat dit een lastig onderwerp is voor kinderen weten we allemaal. We weten dat het moet, dat het goed is voor de ontwikkeling van de kids. Maar we gunnen ze ook de rust in de vakantie. Ze hebben immers al zo hard moeten werken.

Hoe dan?

Ik weet het… Het lijkt een onmogelijke opgave. Maar ik heb voor jou de oplossing. Wat dacht je van super leuke opdrachten en activiteiten, waarbij je toch stiekem de ontwikkeling van het lezen stimuleert? Het kan! En het leuke is je doet het ook nog eens samen. Win-win situatie!

Hoe voeg je dit alles samen en kunnen ze toch met letters bezig zijn in de vakantie?

Ik ben de moeder van 2 dyslectici. Wat op zich helemaal niks bijzonders is, maar als het op dit soort activiteiten aankomt kan dit soms knap lastig zijn.
Hierdoor is mijn creatieve kant wel extra geprikkeld en heb ik leuke opdrachten en activiteiten verzameld. Deze heb ik opgesteld in een mailing, zodat deze gedurende 5 weken 2x per week in een postvak terecht komt.

Doe je mee?

De vakantie begint zoals altijd op 3 verschillende moment in Nederland.

Regio Noord heeft zijn eerste vrije dag op maandag 12 juli
Regio Midden heeft dit op maandag 19 juli.
Regio Zuid start de vakantie op maandag 26 juli

Ontvang 5 weken lang 2x per week de leukste opdrachten en activiteiten rondom lezen. Klik op de button met de datum wanneer jij je eerste mail ontvangen. Voor een bedrag van €17,50 heb je een kind wat met plezier bezig is met letters en op niveau blijft.

Vragen?

Heb je nog vragen over mijn  programma? Neem dan gerust contact met mij op. Mail naar jesican@live.nl.

Groet-Jes!

Jessica Wiekeraad,

Jes I Can Coaching
JICC Academy
‘Just a MOMent’ besloten facebookgroep voor moeders